U hoeft geen boekhouder te zijn
Het hart van Reeleezee is een compleet en professioneel boekhoudsysteem. Maar dan wel met de makkelijkste schermen en functies waardoor u intuïtief en gemakkelijk uw administratie kunt bijhouden. Zonder kennis van boekhoudtermen. Reeleezee loopt voorop als het om automatisering van invoertaken gaat. Zo heeft u een automatische koppeling met uw bank en kunnen alle bonnetjes en facturen gescand en verwerkt worden. Ook de btw wordt geheel geïntegreerd bijgehouden en is met één druk op de knop aan te geven. U hoeft geen boekhoudkundige kennis te hebben om een complete boekhouding goed bij te houden!
Veilig én overzichtelijk
Reeleezee bevat duidelijke dashboards en rapporten waarmee u in één oogopslag inzicht krijgt in de belangrijkste geldstromen binnen uw bedrijf. Zo bouwt u een dossier op dat veilig en centraal is opgeslagen op locaties die zelfs beter zijn beveiligd dan de Nederlandse Bank. Uw administratie is overzichtelijker en geordender dan ooit!
Probeer het zelf. Gratis.
Wilt u ons liever eerst uitproberen? Geen probleem. U kunt het volledige programma Administratie direct gebruiken, met volledige functionaliteit. De Free module is gratis te gebruiken, met een beperkt aantal transacties. Ook de andere modules Factuur en Uren kunt u zo zonder risico in de praktijk uitproberen. Daarna kiest u al een abonnement vanaf €9,95. En u zit daarbij nergens aan vast, want onze abonnementen zijn per maand opzegbaar.
Uitbreiden met factuurmodule
Online Boekhouden breidt u gemakkelijk uit met modules naar wens. Wilt u naast het invoeren van facturen en bonnen bijvoorbeeld ook facturen naar klanten kunnen versturen? Breidt dan uw account uit met de module Facturen. Uw facturen worden vervolgens automatisch in de administratie opgenomen. Zo heeft u altijd een helder overzicht van openstaande vorderingen.
Kijk vrijblijvend rond in een échte administratie met voorbeeldgegevens en probeer alle functies.

imac-factuurscan450

Waarom kiezen starters voor Reeleezee?

Werk met overzichtelijke digitale mappen

Bij Reeleezee geen ingewikkelde menu’s en boekhoudtermen, maar makkelijk bruikbare mappen. Een map Uitgaven waarin u uw inkoopfacturen of bonnetjes verwerkt. Of een map Inkomsten om uw verkopen bij te houden. En uw bankoverzichten zien er precies uit zoals u gewend bent uit de papieren tijd. En de belangrijkste cijfers vindt u in een overzichtelijk dashboard. Real Easy dus!

corresponding_binder
admin-scannen_498x280

Verwerk facturen digitaal

Als ondernemer heeft u wel andere dingen aan uw hoofd dan ellenlange gegevensinvoer. Toch moet u door die groeiende stapel facturen heen. Voor bonnetjes en inkoopfacturen ontwikkelden wij daarom de Reeleezee Inbox. Papieren facturen scant u direct. Digitale facturen kunt u meteen uploaden, e-mailen of zelfs appen. In de Inbox streven wij 100% tekstherkenning na. U hoeft dus niets meer handmatig in te voeren. Uw boekhouding wordt niet alleen makkelijker, maar ook actueler en preciezer. Meer over Scan & Boek vindt u hier.

Btw-aangifte met één muisklik

Het btw-systeem van Reeleezee werkt uw aangifte geheel geïntegreerd per transactie bij. Wanneer u aangifte moet doen, kost u dat slechts een druk op de knop. En door onze directe koppeling met de Belastingdienst, hoeft u niet apart bij de Belastingdienst in te loggen. De aangifte wordt rechtstreeks verzonden naar de Belastingdienst en u ziet direct of de aangifte succesvol is aangeleverd.
bnft_btw-aangifte
bank_screen

Bankmutaties automatisch geïmporteerd

Met de actieve bankkoppeling maken wij het ondernemers al jarenlang zo makkelijk mogelijk. Deze koppeling verbindt namelijk uw Reeleezee boekhouding direct met uw Internetbankieren. Mutaties worden zo automatisch verwerkt. En dat bespaart u veel tijd. Bovendien is uw administratie altijd actueel en foutloos bijgewerkt.

Handige boekingsbonnen

Ons online boekhoudsysteem maakt uw ondernemersadministratie eenvoudig en accuraat door de eenvoudige invulformulieren. Die noemen wij boekingsbonnen. Onderdeel van zo’n boekingsbon is bijvoorbeeld een door u gescande factuur. Deze wordt automatisch meegenomen op de boekingsbon. Vervolgens verwerkt u dit boekingsvoorstel met één simpele klik in uw administratie.
bnft_boekingsbon

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten

Onze abonnementen

FREE
€ 0,-
  • price-icon-betaling5 betalingen
  • price-icon-scan5 scans
ECONOMY
€ 19,95
  • price-icon-betaling20 betalingen
  • price-icon-scan10 scans
BUSINESS
€ 34,95
  • price-icon-betalingonbeperkt
  • price-icon-scan20 scans
PREMIUM
€ 44,95
  • price-icon-betalingonbeperkt
  • price-icon-scanonbeperkt