Reeleezee bankkoppeling

Reeleezee bankkoppeling

Reeleezee koppelt met alle banken. En heeft een automatische koppeling met ING, Rabobank, ABN Amro en Knab. Om alle bij- en afschrijvingen op je bankrekening direct in je boekhouding te verwerken, zorgen we er bij Reeleezee voor dat je de banktransacties van bijna elke Nederlandse bank gewoon kunt importeren. Zo hoef je al die belangrijke gegevens nooit meer handmatig in te voeren en heb je al je administratie in een handig overzicht. Per map en per grootboekrekening. En je kunt direct zien welke bij- en afschrijvingen je vervolgens aan openstaande facturen of gescande inkoopbonnen kunt koppelen.

Probeer 30 dagen gratis

Zo bespaar je tijd en geld met je boekhouding.

Ideaal voor startende en ervaren zzp’ers.

Robotic
Automatisering van functies.

Met de slimme software van Reeleezee worden tijdrovende administratieve handelingen volledig geautomatiseerd. Zo worden banktransacties iedere dag automatisch ingelezen, worden facturen en bonnetjes automatisch herkend en geboekt. Er kunnen zelfs automatisch betaalopdrachten en incasso’s worden aangemaakt!

Efficiënt
Bespaar op invoerwerk.

Om je nog meer tijd te besparen, heeft Reeleezee automatische koppelingen gemaakt tussen de vier grootste Nederlandse banken en jouw administratie. Zo kun je leveranciers vragen om bonnetjes en facturen direct naar je Inbox te sturen. Jouw gescande en gefotografeerde facturen worden automatisch verwerkt tot een overzichtelijk boekingsvoorstel met de gratis Scan2Reeleezee app.

Overzicht
Alles in één overzicht.

Als ondernemer heb je het al snel te druk met de administratie. Handmatig invoeren van bonnetjes en banktransacties neemt wekelijks ontzettend veel tijd in beslag. Het is dan ook niet voor niets dat veel ondernemers op zoek zijn naar een slimme oplossing om die administratie makkelijker te maken: bijvoorbeeld alle inkomsten en uitgaven in één handig overzicht. Zo heb je ieder kwartaal weer een handig overzicht klaar staan voor de Belastingdienst, zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn.

Kenneth – Reeleezee adviseur

Helpt ondernemers verder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je boekhouding met je bank te koppelen? Kijk hier op onze kennisbank of neem even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag.

Of bekijk wat het beste past bij jouw onderneming:

Eenvoudig overstappen.

Maak je al gebruik van een ander boekhoudprogramma en wil je overstappen? Dat kan eenvoudig, snel en zonder extra kosten. Je betaalt pas als je oude contract is afgelopen.

Onze specialisten helpen je graag verder.

Overstapservice

Daarom kies je voor Reeleezee.

  • Bespaar tijd en geld.
  • Houd altijd het (financiële) overzicht.
  • Makkelijker, (bijna) alles automatisch.
  • Maak minder snel fouten dan in Excel.
  • Doe het (grotendeels) zelf.
  • Op kantoor, thuis of onderweg.

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?