Over Reeleezee

Reeleezee kantoor in Breukelen

Reeleezee is voor ondernemers, door ondernemers. Reeleezee geeft u als ondernemer meer ruimte. Ruimte die u vanaf nu kunt gebruiken voor de groei van uw onderneming. Want u bent geen boekhouder, maar een ondernemer. Daarom ontwikkelen wij innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen te versimpelen en efficiënter te maken. En vooral te automatiseren.

Toch richten wij ons ook op accountants en boekhouders. Want ondernemers staan voor complexere taken dan alleen financiële administratie. Daarbij blijven experts onvervangbaar – en heldere samenwerking ook. Reeleezee faciliteert deze, door slimme online applicaties die online samenwerking eenvoudiger maken dan ooit. En allemaal vanuit één centraal dossier. Glashelder dus.

Real Easy

Software real easy ofwel echt makkelijk maken, klinkt eenvoudiger dan het is. De uitwerking hiervan zit volgens ons, in het slim toepassen van functies, communiceren in heldere taal en een intuïtieve bediening. De beleving die onze gebruikers daarbij hebben, testen wij voortdurend. Zo wordt Reeleezee verder verbeterd en vereenvoudigd. Dat ziet u overal in terug.

Wij ontwerpen duidelijke schermen, gekleurde mappen voor zaken als uitgaven, inkomsten, kas & bank en belastingen. Herkenbare elementen werken intuïtief. Onze bankrekeningoverzichten zien er bijvoorbeeld net zo uit de rekeningafschriften van uw bank. En met heldere boekingsbonnen legt u kort en krachtig een factuur vast. Kortom: wij bevorderen uw ruimte en rendement door besparing van tijd en kosten.

Want innovatie stopt nooit

Wij luisteren aandachtig naar de feedback van onze klanten. Die stelt ons namelijk in staat onze software constant te verfijnen met nieuwe en verbeterde functies. Deze implementeren in de live-omgeving na een grondige testfase. Voor u betekent dit maandelijkse software-updates, waardoor u altijd met de meest actuele versie werkt.

Hoe het begon

Reeleezee is in 2002 opgericht door Jan Jacobs en Wilko Stronks. Dit is hun tweede gezamenlijke onderneming. Daarvoor startten zij Netcast, in 1993. Dit bedrijf fuseerde in 2000 met Lost Boys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.